Organizační opatření

Organizační opatření

Vážení rodiče,

           prosím, věnujte pozornost následujícím informacím:

1. Prosím, pokud máte možnost přinést do družiny papíry na malování, budeme rádi. Děti mají  nepředstavitelnou spotřebu papíru.

2. Využívejte možnosti přeobjednávky jídel v naší školní jídelně. Zamezíte tím odnášení mnohdy celéhooběda a slzičkám dětí, když dostanou jídlo, které jim nechutná a raději by měly oběd svého kamaráda. Umožněte jim výběr.

3. Pokud nepotřebujete mluvit s vychovatelkou, nevstupujte z hygienických důvodů do pavilonu ŠD.

4. Za pěkného počasí chodíme s dětmi ve středu a v pátek na školní hřiště. Pokud si je výjimečně potřebujete zde vyzvednout, domluvte se včas s vychovatelkou nebo s dítětem tak, aby vědělo, že si mávše vzít s sebou, aby zbytečně nenosilo věci na hřiště.Znovu prosím, dodržujte dobu vyzvedávání dětí v době 13. 30 až 13. 45 nebo až po 15.  hodině. Jinak narušujete nejen  bezpečnost při práci, ale hlavně zážitek dětí z ní.

5. Počítejte, prosím, ve svém předvánočním plánování, s tematickým večerem ŠD- ŠŤASTNÉ A VESELÉ, který proběhne ve čtvrtek 13. 12. 2018 od 17. 30 do 20. 00 hod.

Sluníčka a Kočičáci si zahrají na Ježíška. Děti si do pátku 7. 12. 2018 přinesou pro svého kamaráda nebo vylosovaného spolužáka dárek v hodnotě 100 až max. 150 Kč. Bližší informace budou mít děti během  příštího týdne ve družinovém notýsku.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete nás v úterý 20. 11. 2018 mezi 16. 30 až 17. 00 hod. navštívit v příslušných družinách.

                                                                               Láslová Dana, ved. vych.